Les Anciens
Les Anciens som el reflex d’una generació que va abordar la música arriscada com una necessitat de primer ordre, sense deixar mai de practicar-la.
Després d'una llarga trajectòria en la que em anat coincidint repetidament en projectes experimentals i d'avanguarda, hem decidit tornar a treballar junts i compartir allo que sempre ens ha unit: gaudir de la música.


EDUARD ALTABA, contrabaix
ENRIC CERVERA, contrabaix, veu, percussions i efectes
ORIOL PERUCHO, bateria
JOAN SAURA, teclats i electrònica
VIDEOS
Clip Antic Teatre (17/02/2010)
Clip LEM (21/10/2005)

AUDIOS
Xiulet
Mundo joven
ElFantasmaDel'Odeon
Hallowen, reuma, moog
Grandi donne

CD "Les Anciens" La Olla Express (LOECD007)
http://www.laollaexpress.com 
La  Olla Expréss / Eli Gras / eligras@laollaexpress.org / 
+34 645 942 123 / +34 932 852 090

EDUARD ALTABA
El seu primer grup fou (Bueyes Madereros), d'aleshores ençà ha estat, com a baixista o contrabaixista, en molts grups de música ben diversa (Blay Tritono, Sardineta, Tropopausa, Triomobil, Moisés Moisés, Guen Dai, Lisboa Zentral Cafè...), ha acompanyat a diferents cantants i músics ( Pau Riba, Jaume Sisa, Albert Giménez, Lluis Llach, Luis Paniagua, Embryo, Toti Soler...)amb els que ha actuat per arreu. Ha participat com a músic en diferents espectacles ( El Mikado de Dagoll Dagom, Cabaret de Jérome Savary, El Barbero de Sevilla d'El Tricicle, Pesombra del Centre Dramàtic de la Generalitat, Klowns, Utopista de Monty & Cia, Dimonis d'Els Comediants...). Ha format part de diverses experiències de música improvisada (Orquestra del Caos, Gràcia Territori Sonor, Orquestra IBA, John Zorn, Butch Morris...).Com a Compositor ha fet la música d'espectacles de dansa (Loa Loa d'Alvaro de la Peña, K-Lorro de Sota de Bastos, Jo no sabria tornar i Oannes d'Iliacan), de teatre ( El Llibre de les Bèsties i Onceanía de Comediants).Ha enregistrat discos amb Blay Tritono, Tropopausa, Naif, Jaume Sisa, Lluis Llach, Marina Rosell, Guen Dai, Big Ensemble del Taller de Músics , Jakob Draminsky ..


ENRIC CERVERA                       
De formació autodidacta Enric Cervera es un multinstumentista de trajectòria musical ben llarga, que ha compartit amb l'afició al cinema i l'art plàstic. Ha format part de diversos grups de música free y de improvisació, com: Baf, Cucufates, Cuarteto Albano, Perucho’s, Tropopausa i Naif. Ha participat en els festivals de San Sebastián, Toló i Le Mans.
Ha enregistrat els discos Tropopausa, Perucho’s, La Falaise, Naïf/ Atlas, Escapada, Scrath, Live en Le Mans i Live en Köln.
Com a compositor a fet la música per a, Bandalix (banda de metalls i percussiò), pels espectàcles de dansa: Rama , Barsäka i Aligantia
d'Elisabeth Brodin i per les pel.lícules de cinema J.Salvat Papasseit d’Agustín Villalonga i Pasión Lejana de Jesús Garay.

ORIOL PERUCHO
Neix a Barcelona el 1954.Comença a tocar la bateria, als 14 anys. Des d'un primer moment aposta per la música més compromesa, cosa que mai ha deixat de fer. Es un personatge clau que ha estat present en les formacions més interessants del país. Fundador dels mítics "Perucho’s" amb els que grava un L.P., es un referent per els musics de la anomenada música free o d’improvisació. El reduït món dels improvisadors d’aleshores, va fer que compartís projectes amb els actuals components de " Les Anciens ". Així va formar part de "Tropopausa" amb Cervera i Altaba, gravant amb ells un L.P. Més tard entra a "Koniec" amb Joan Saura el quart membre de "Les Anciens". I es fundador d’un altre grup mític "Moisés, Moisés". Col.labora també amb "Pascal Comelade" durant un llarg període.
Ha enregistrat discos amb:
Tropopausa, Perucho’s, Koniec, "Senza parole", Pascal Comelade", Traffic d’abstraction", Accidents Polipoétics,"Polipoesía urbana de pueblo", Oriol Perucho, "Insultó, le multaron y dejó de comer", Oriol Perucho, "Zapping Cd", Oriol Perucho, "Así pasan 45 min"


PREMSA